“1000 olulist küsimust, mis aitavad sind elus edasi”

6.99

Laost otsas

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 9789949421480 Kategooriad: ,

Ja elu hakkab õiget rada jooksma.

Mis paneb meid ennast hästi tundma? Igal inimesel on sellele personaalselt erinev vastus, milles aga tihti seisnebki lahendus paljudele rusuvatele tunnetele. Kui sa vahel mõtled, et ei oska edasi minna, või lahendusi ei paistagi olevat, siis oled leidnud just õige raamatu. Alyss Thomas ei õpeta sind elama ega kingi sulle vastuseid, vaid aitab sul nendeni jõuda. Keegi ei tunne sind paremini kui sa ise. 1000 küsimust, millele sa vastuseid otsid, aitavad sul ennast lahti kirjutada ja alateadvust avada. Sa õpid iseennast kõrvalt jälgima ja avastad palju uut.

“1000 olulist küsimust, mis aitavad sind elus edasi” on kirjutatud lihtsas ja selges vormis. Peamised valdkonnad, milles sind aidata püütakse on:

– Olemise mõtestamine. – Kindlustunne ja enesehinnang. – Väärtusehinnangud. – Aeg, stress ja lõõgastumine. – Minevikuga toimetulemine. – Depressioon. – Lein ja kurbus. – Õnn ja loovus. – Suhted ja suhtlemine.

Küsimustele vastates avardad oma teadlikkust, lood ühendusi, ületad oma võimeid ning teed uusi avastusi selle kohta, kes sa oled ja kelleks sa võiksid saada. Eneseteadlikkus aitab meil ennast arendada, parandada elamisoskust ning tunda teistega sidet. Teadmine aitab olemist.

Tormikiri, 2007 240lk

Tootja

Alyss Thomas

Seisukord

kasutatud

Kaal

270

Kirjastus

Tormikiri

Ilmumisaasta

2007

Lehekülgi

240

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Pehmekaaneline

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““1000 olulist küsimust, mis aitavad sind elus edasi””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga