Retseptisari “Soolatera”
Õnnestunud liharoog on isuäratav, maitsev ja tekitab tükiks ajaks mõnusa täiskõhutunde, seda teame kõik oma kogemustestki. Toitumisteadlaste arvates peaks meie kliimas inimene sööma aastas keskmiselt 64 kg liha ja lihasaadusi, päevanormiks teeb see umbes 150-200 g. Eestis on lihaliikidest enamlevinud veise-, sea- ja linnuliha, harvemini lamba-, kitse- või ulukiliha. Oma tavad on kõikjal maailmas, viimasel ajal on tekkinud Eestiski suur huvi katsetada teistest rahvusköökidest pärit roogadega valmistamisega. Mõned näited leiad ka sellest raamatust, aga samas püüame hea kingsepana jääda oma, eestimaiste liistude juurde. Enamik sellesse raamatusse koondatud lihatoitudest on valitud eestlaste maitset arvestades ning valmistatud linnu-, veise- ja sealihast, ei puudu ka lamba-, jänese- ja metsloomaliha toidud.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.