Retseptisari “Soolatera”
Kas mäletad lugu sellest, kuidas kroonust tulnud soldat kirvest suppi keetis?
Kõiksugu häid asju sai sinna potti kirvele lisatud ja lõpptulemus oli suurepärane. Tegelikkuses hea ja õige supiga just nii asi ongi. Aineid, mida kasutad, on palju, aga kogu keetmise kunst seisneb peamiselt ainult selles, millises järjekorras ja koguses aineid potti lisad. Õnnestunud supi kohta öeldakse, et igas lusikatäies peituvad kõik looduse annid.
Mõistagi on vahe vahel, kas võtad vaevaks ise puljongi keeta või kasutad tänapäeval nii kättesaadavaid ja kärmeid abilisi – puljongikuubikuid ja -pulbreid, pastasid ja fonde. Supp saab maitsev igal juhul, aga omavahel öeldes on need supid kõik üsna erinevad. Usun, et Sa leiad sellestki raamatust oma lemmiksuppidele lisa! – Martti Koppel
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.