Käsiraamat. Retseptid.
Loodussaadusi on kuivatatud aastatuhandeid ja selline toidu säästva säilitamise meetod on tänapäevalgi igati ajakohane. Dehüdreeritud toiduainetesse ning aia- ja metsaandidesse jäävad alles vitamiinid, mineraalid, ensüümid ja muud kasulikud koostisosad.
Kuivatada on ka praktiline. Toidu säilitamiseks ei vaja me külmikut ega suurt ruumi ning säästame elektri pealt. Pole mõtet hoida ületalve külmutatud vett. Parem võtame selle saadustest välja, siis need ka ei rikne.
Raamat pakub põhjalikku ülevaadet kuivatamise võimalustest, samuti retsepte ja juhiseid, mida järgides võib igaüks saavutada meisterlikkuse selles tänuväärses ja loodust hoidvas tegevuses.
Jõudu ja rõõmu sel huvitaval avastusretkel!
Enn Kaljo, toitumiskonsultant, loodusandide kuivatamisega tegelenud 20 aastat.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.