Back Cover

“Gastrofüüsika uus söömisteadus”

29.90

Laost otsas

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 9789949607532 Kategooriad: , Silt:

Me sööme mitte ainult suu, vaid ka silmade, kõrvade, nina, mälu ja kujutlusvõimega. Maitseelamust kujundab miljon pisiasja, sealhulgas restorani või söögitoa helitaust, laudlina (või selle puudumine), ümberringi levivad lõhnad, söögiriistade kaal, seltskond ja veel mitu muud taldrikuvälist tegurit. Toidu ja joogi maitsmisel tekkiva multisensoorse elamuse üksikasju uuribki gastrofüüsika-nimeline uus söömisteadus, mis ühendab gastronoomia kulinaarsed saavutused ja psühhofüüsika taju-uuringud. Kõige värskemad avastused ja uuenduslikumad gastrofüüsikalised ideed proovitakse esmalt järele restoranis ning seejärel liiguvad need edasi pardatoitlustusse, haiglasööklasse, ketirestorani või kodukööki.

“Soovitame “Gastrofüüsikat” lugeda kõigil restoranipidajatel, kokkadel ja kodukokkadel ning toidu- ja joogihuvilistel. Restoranipidajad ja kokad võivad siit saadud teadmiste abil pakkuda kundedele läbimõeldud, kõiki meeli haarava elamuse, toidunautijad mõistavad paremini restoranis toimuvat ning oskavad pakkuda koduköögis sõpradele üllatava toidu- ja joogielamuse.”
– Tõnis Siigur, Siigur Restoranid peakokk ja juht
– Orm Oja, NOA Chef´s Halli peakokk

Sari: Imeline Teadus

Tootja

Charles Spence

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

562

Kirjastus

Argo

Ilmumisaasta

2018

Lehekülgi

392

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Kõvakaaneline

Tõlkinud

Tiina Randus

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Gastrofüüsika uus söömisteadus””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga