Olles sattunud mõned aastad tagasi kodus valmistatud jäätise lummusesse, sündis aasta tagasi kuumal suvepäeval otsus koguda kokku jäised maiused, mis tõesti ahvatleksid järele tegema.
Lisaks sellele, et isetehtud jäätist saab valmistada tunduvalt tervislikumalt, maitseb see ka väga naturaalselt. Põnevust lisab seegi, et iga kord võib sündida täiesti uus maitseelamus, sest katsetada saab erinevate marjade, puuviljade, maitseainete ja lisanditega.
Lisaks klassikalisele koorejäätisele leiate raamatust vägagi trendikad põnevate nimedega maiused sorbett, granita, parfee ja semifreddo.
Suvisel aiapeol võikski vahelduseks klassikalistele küpsetistele pakkuda jahutavat jäätisetorti või -kooki, mis ei jäta tõenäoliselt kedagi ükskõikseks.
Neile aga, kes ei viitsi jäätist päris algusest lõpuni ise valmistada, pakun selles raamatus välja ideed, kuidas segada kokku põnevaid maitseid poest ostetud vanillijäätisest.
Ehk leiate nende 36 kordumatu jäise maiuse hulgast just selle, millega hellitada end kuumal suvepäeval, õhtusöögil sõprade seltsis, laste sünnipäevapeol või vihmase ilmaga diivanil mõnuldes.
100 rooga.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.