Back Cover

Viies trükk. Õpikut on võrreldes esmatrükiga oluliselt täiendatud ja kaasajastatud, lisatud on koguni üheksa uut peatükki.Üheksa autorit on õpiku koostamisel lähtunud eelkõige toiduvalmistamise õpetamise vajadustest kutsealases koolituses. Õppimise tõhustamiseks on kõigi 31 peatüki lõpus kordamisküsimused ja harjutusülesanded teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks. Rohkesti vajalikku teavet pakuvad õpiku lisad.

Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel

Autor

Anne Kersna, Maire Merits, Eewe Kärblane, Indrek Kivisalu, Dina Aarma, Liis Animägi, Ülle Kruuda, Õile Aavik

Seisukord

Uus


Raamat on uus

Kaal

950

Kirjastus

Argo

Ilmumisaasta

2011

Lehekülgi

352

Mõõdud

Tavaformaadist suurem

Kaaned

Pehmekaaneline

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Kulinaaria””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga