Raamat tutvustab kodustes tingimustes seente kasvatamise võimalusi. Paljusid maitsvaid söögiseeni (šampinjonid, austerservikud, šiitakeseened, tindikud, sirmikud jne) saab kultiveerida rõdul, keldris või aianurgas kastides, kottides või peenardel, samuti pakkudel või kändudel. Antakse ülevaade seente ehitusest ja eluviisist, nende kasvukeskkonnast (põhk, kompost, puit), seenehaigustest ja -kahjuritest, seeneaia kujundamisest. Lisaks valik maitsvate seeneroogade retsepte.
Veidi teooriat: seente koostisained, ehitus, eluviis, erialased mõisted
Seende põhul: hiidvärvik, austerservik
Seened kompostil: šampinjonid, soomustindik, lilla ebaheinik, suur sirmik, tume tupplehik
Seened puidul: austerservik, šiitake, kännuampel, puidu-sametkõrges, lõuna-põldseen, juudakõrv, suits-kollanutt
Mükoriisaseened: trühvlite poolkultuuristamine, mükoriisa kaudu kasvu soodustamine
Haigused ja kahjurid: hügieen, teod, tõugud
Mütseeli valmistamine: lihtne mütseelilabor, puhaskultuuris mütseeli saamine
Seeneaia kujundamine: aukoht, puud, põõsad, metsalilled, sõnajalad
Retsepte maitsvate seeneroogade valmistamiseks
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.