Sarjast 100 rooga.
Kui sind on ära tüüdanud hakklihakaste kartulitega ja makaronid juustuga, siis on see raamat just sinu jaoks.
Kogusime siia raamatusse kokku oma parimad supid, paja- ja vormiroad. Meie kõigiga on nii, et vahel küpsetame pirukaid, mõnikord tuleb koogiisu või soov valmistada magustoitu. Kuid argiroogade tegemisest pole kellelgi pääsu.
Siit retseptikogumikust peaks igaüks leidma midagi endale meelepärast. Kas klassikalisi suppe nagu seljanka, hapukapsaborš, rassolnik, frikadellisupp või tervisest pakatavaid trendikaid püreesuppe köögiviljadest. Veel leiad siit nii veerand tunniga valmistatavaid argiseid pajaroogi kui ka põnevamaid ja aeganõudvamaid padade retsepte. Vormiroogade austajatele leidub vorme hakklihast, seentest, broilerist, kalast ja muust nii kartulite, riisi kui ka makaronidega. Paja- ja vormiroogasid on hea valmistada: hakid ja tükeldad kõik ära ning paned ahju küpsema või pliidile podisema. Samal ajal saad aga mõnuga muid toimetusi teha.
Kõigile, kel tekib mõnel külmal talveõhtul küsimusi, mida küll täna süüa teha, peaks see raamat olema hea abimees. – Lia ja Angeelika.
Sari: 100 rooga
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.