Munaliikide kirjeldused, isuäratavad retseptid ja üle 800 värvifoto.
Linnumunad on inimeste toidulaual juba sajandeid olulisel kohal olnud. Pole ka ime, sest maitsvate munaroogade valmistamiseks on väga palju võimalusi – omletid, pudrud, supid, salatid, soolased ja magusad küpsetised, kuumad ja külmad magustoidud …
Pildid illustreerivad kõiki tuntud munaliike: erinevaid kanamune ning pardi-, hane- ja vutimune, aga ka eksootilisemaid liike nagu jaanalinnu- ja emumuna. Iga munaliiki kirjeldatakse üksikasjalikult koos lisateabega linnu päritolumaa kohta.
Raamatus antakse põhjalikke, ent lihtsaid juhiseid munade valimiseks, säilitamiseks ja maitsvate toitude valmistamiseks. 150 isuäratavat rooga argipäevaks või peolauale, alates klassikalistest munatoitudest kuni uudsete hõrgutisteni – midagi igale maitsele!
Rohked värvifotod tutvustavad erinevaid munaliike, vajalikke köögitarvikuid ja toidu valmistamise etappe.
Sinisukk, 2011 256lk
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.