Back Cover

“Gurmaani kokaraamat: toit ja vein. Kuidas veini abil lihtsad retseptid erilisteks muuta”

9.90

1 laos

Veiniga kokkamine on lihtne, kiire, lõbus ja mitmekülgne!

Kes oleks osanud arvata, et vein võib olla roogade ülimalt mõnus koostisosa, mis annab lihtsatele toitudele tohutult juurde? Peaaegu ei leidugi sellist toitu, mida vein paremaks muuta ei suudaks. Võid seda kasutada nii liha marineerimiseks, hautiste maitsestamiseks, eelroogadele särtsu lisamiseks kui kalale, kanale, pastale või juurviljadele lisatavate kastmete parandamiseks; või siis muuda magustoidud hetkega argisest pidulikuks. Toidule tilga veini lisamisega muutub ka kõige tagasihoidlimum toit peeneks restoranieineks.

Proovi mõnda neist retseptidest juba täna!

  • Brie jõhvika-portveinikastmes
  • Kõrvitsasupp madeiraga
  • Coq au Vin Blanc
  • Karjasepirukas šerriga
  • Kana rosmariini ja Chardonnay´ga
  • Miriniga glasuuritud lõhe
  • Portveinis keedetud pirnid

 

Tootja

Alison Boteler

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

525

Kirjastus

Digipraktik

Ilmumisaasta

2009

Lehekülgi

232

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Kõvakaaneline

Tõlkinud

Toomas Tähnas

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Gurmaani kokaraamat: toit ja vein. Kuidas veini abil lihtsad retseptid erilisteks muuta””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga