Hiina toidud on paljude lemmikuks ja kindlasti ei pea neid vaid restoranis sööma või koju kaasa ostma. Nende valmistamine on tunduvalt lihtsam, kui esialgu tunduda võib, ja õnneks on vajalikke koostisaineid meil ka hästi saada. Algajat kokkajat võib hirmutada pikk koostisainete loetelu, kuid korra koostisained koju tuues on juba võimalik teha enamikku Hiina toitudest. Roogade plussiks on valmistamise lihtsus ja kiirus – nii liha kui ka köögivili valmivad loetud minutite jooksul.
Soovin kõigile julget pealehakkamist ja katsetamist. Kindlasti leiab igaüks endale oma lemmikuid, mida heas seltskonnas nautida. Ja kõige paremini maitsevad need toidud kindlasti pulkadega süües!
Sõsarsajra “100 rooga” 26. raamat.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.