Retseptisari “Soolatera”
Riisiroogade valmistamisest on iga maa kokal oma tõekspidamised ja arusaamad. Mõned neist eelistavad enne keetmist riisi leotada, mõned keedavad rohkes vees, mõned väheses vedelikus ja mõned ei keedagi, vaid küpsetavad seda pannil, kuumas õlis või võis ning alles seejärel lisavad veidi vedelikku ja hautavad küpseks.
Ehkki eestlased on läbi aegade olnud peamiselt kartulisööjad, tundub siiski, et riis on tänapäeval hästi omaks võetud.
Kui Sul on olemas ka eelmsel aastal ilmunud Soolaterad, tasub kiigata salatite ja pajaroogade raamatutesse, mõlemast leiad siinsele valikule lisaks päris palju erinevaid riisiroogi.
Egas siis muud, kui pulgad pihku! – Martti Koppel
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.