Maalehe Raamat
Teie käes on järjekordne kokaraamat, seekord taimetoitlastele. Mis siin siis erilist on, et peaksite selle endale ostma?
Taimetoitude kokaraamatus on peale retseptide räägitud öko- ja kodumaise toidu tähtsusest meie tervisele, antud ülevaade erinevatest toitumise suundadest, keskendutud eestlastele veel harjumatute toiduainete, nagu sojaoa ja speltanisu omadustele ja kasutamisele.
Lühidalt on räägitud tervislikust toitumisest ja toiduainete talumatusest, alternatiivsetest toiduainetest ja taimsetest toidulisanditest.
Retsepte on kogu maailmast, siin on lõunamaiselt eksootilisi ja põhjamaiselt kargeid toite. Oma koha on saanud söödavad umbrohud. Selle raamatu retseptide abil saate katta nii argipäevase kui ka peolaua.
Nende kaante vahel on ka osa juba varem Maalehe Raamatu väljaandel ilmunud ja ruttu poelettidelt kadunud Ulla Lehtoneni “Taimetoitude” ja Virpi Raipala-Cormieri “Frantsila talu köögi” retsepte.
Usun, et igaüks leiab siit midagi ja saab julgust ka üllatavate toiduainete kasutamiseks.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.