Back Cover

“Kalakoka ABC”

7.90

3 laos

Seisukord: uus ? Tootekood: 9789949393718 Kategooriad: , , Silt:

Abiks igale kalakulinaariahuvilisele

Kuidas kala püügikohast koju transportida nii, et see säiliks parimal moel? Kuidas kala puhastada? Millist kala tasub praadida, millist kuivatada, millist soolata? Kuidas turul ja poes hinnata kala värskust?

“Kalakoka ABC” annab vastused kõigile neile küsimustele. Kalakulinaariahuviline saab raamatust lugeda kala kuumalt ja külmalt valmistamisest, õigetest puhastusnippidest, vajaminevast inventarist ja muust, mida vaja, et valmistada üle mõistuse maitsvat kalarooga.

Raamatu autoriteks on Pärnu Kalamajaka kohviku peakokk Erik Tammeleht, kalagurmaan Indrek Tekko samast Pärnu Kalamajakast, haugipüügiäss Marek Rebane ning ajakirja Kalale! peatoimetaja Margo Pajuste. Lihtsaid, ent maitsvaid kalatoitude retsepte pakuvad haugivalmistamise praktik Marek Rebane ning paljude kokaraamatute autorid Angelica Udeküll, Epp Mihkels, Hele-Mai Alamaa, Lia Virkus, Mari-Liis Ilover, Pille Enden ja Tuuli Mathisen.

Tootja

Seisukord

uus


Raamat on uus

Kaal

150

Kirjastus

Ajakirjade Kirjastus

Ilmumisaasta

2017

Lehekülgi

80

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Pehmekaaneline

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Kalakoka ABC””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga