Back Cover

“Uba ajas ja köögis”

13.90

1 laos

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 9789985641644 Kategooriad: , Silt:

Süstemaatika ja päritolu
Liigid ja sordid
Kasvatamine ja säilitamine
Haigused ja kahjurid

Toiteväärtus ja tervislikkus
Hoidistamine
Salatid ja supid
Hautised, vormiroad
Ühepajatoidud

Uba nagu teisedki kaunviljad on täisväärtuslik ja toiduaine. Üha rohkem on inimesed hakanud väärtustama õigeid elamisviise ja õiget toitumist ning tunnevad huvi selle vastu, mida süüa ja kuidas seda ise kasvatada. Eri oaliikide kasutusala maailmas on väga lai – toiduks, söödaks, toiduaine- ning keemiatööstuses: vahekultuurina mullaviljakuse tõstmiseks; haljasmassina söödaks ja haljasväetiseks.
Käesolevas raamatus on kirjeldatud peamiselt aed- ja põlduba, nende bioloogiat, agrotehnikat, kasvatatavaid sorte. Käsitlemist on leidnud ka mõningad teised oa liigid, nagu lilluba, sojauba, vigna või sootuks erinev hiiduba. Käsitletakse ka ubade säilitamist ja kasutamist kulinaarias.

Saima Kalev
Maia Raudseping

Tootja

Saima Kalev, Maia Raudseping, Toivo Niiberg

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

181

Kirjastus

Maalehe Raamat

Ilmumisaasta

2002

Lehekülgi

128

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Pehmekaaneline

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Uba ajas ja köögis””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga