Back Cover

“Laineahjuroad”

5.99

1 laos

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 9985205359 Kategooriad: , Silt:

125 hõrku retsepti koos eksklusiivsete fotodega Hans Joachim Döbbelinilt

Kui viimastel aastatel mingi revolutsiooniline uuendus keetmise vallas toimunud on, siis on see kindlasti mikrolainete kasutuselevõtt. Elektromagentilised lained läbivad ettekujuteldamatult kõrge frekventsiga (sagedusega) umbes 2,5 miljardit võnget sekundis toite ja jooke ning ergutavad väiksemadki osakesi, molekule, kaasa võnkuma. Nad hõõrduvad ja nii soojendavad nad üksteist üles. Kes on endale mikrouuni muretsenud, hoiab iga päev kokku tohutu aja: enam pole vaja mingit keeduplaati ega praeahju sooja panna, sest mõne minutiga valmib uunis isegi sügavkülmutatud toit. Ka tavalise järelsoojendusega säästetakse soojust, kusjuures säilivad nii mineraal- kui ka põhitoitained, kuna need sõna otseses mõttes “praevad end ise oma mahlas”. Kellele on oluline kalorite arv, on mikrouun igati sobilik, kuna kuumutamise ja praadimise juures on vähem rasva vaja, pealegi sulab rasv välja. Ka silmadel on ilus vaadata: juur- ja puuvili säilitavad oma loomuliku ning värske väljanägemise. Uuni kasutamine välistab igasuguse pannide ja pottide tülika pesemise. Uuninõusid võib otse uunist lauale tõsta. Toiduvalmistamine uuniga on õieti väga lihtne, kui ainult paari põhireeglit silmas pidada. Selles osas on see raamat teile heaks nõuandjaks. Soovin teile head toiduvalmistamist ja head isu!

Tootja

Renate Kissel

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

665

Kirjastus

Bit

Lehekülgi

206

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Kõvakaaneline

Tõlkinud

Krista Laasberg

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Laineahjuroad””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga