Näitan 41–60 tulemust 134-st

“Kiirest valmivad taimetoidud”

Vegetaarlane või mitte, kõik me hindame kiiresti valmivat, maitsvat, põnevat, piisavalt toitvat ja energiat andvat sööki, mis meid väsinuks ja uimaseks ei tee. Kui sa sellega nõustud, siis sobib see retseptiraamat sulle nagu rusikas silmaauku. Enamikku toitudest saab valmistada 20-40 minutiga ja need on rikkalikult vürtsitatud maitsetaimede ja -ainetega – kõik selleks, et muuta iga […]

6.45
Kiirvaade
Lisa korvi

“Klassikaline hiina köök. Ehtsad idamaised road”

Raamatus on üle 40 algupärase hiina retsepti, sealhulgas niisugused populaarsed road nagu mini-kevadrullid, aromaatne krõbepart, veiseliha stir-fry apelsini ja ingveriga ning mitmed muud. Pakub väärtuslikku teavet hiina toiduvalmistamise viiside ja vajaliku köögivarustuse kohta. Iga retsepti juurde kuuluvad selle valmistamist selgitavad pildid ning serveerimisvalmis roa ahvatlev värvifoto.  

9.90
Kiirvaade
Lisa korvi

“Koduköögi meistriklass 2”

Retseptid, nõuanded ja nipid koduseks söögitegemiseks “Koduköögi meistriklass 2” on järg eelmisel aastal ilmunud “Koduköögi meistriklassile”. Taas on kaante vahele kogutud ajakirja Toit ja Trend parimad retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks. Meistriks ei saada ühekorraga, meistrite oskused ja teadmised kogunevad aastatega. Erinevalt koolist, kus järgmisesse klassi enne üle ei viida, kui eelmise materjal omandatud, võib […]

7.80
Kiirvaade
Lisa korvi

“Koduköögi meistriklass 3”

Retseptid, nõuanded ja nipid koduseks küpsetamiseks Iga köök vajab üht suurt ja sisukat küpsetamisraamatut! Raamatusse “Kodköögi meistriklass 3” on kokku kogutud ajakirjas Toit ja Trend ilmunud parimad, töökindlad ja ajaproovile vastu pidanud küpsetiste retseptid. Varem on samas sarjas ilmunud “Koduköögi meistriklass” ja “Koduköögi meistriklass 2”. Mida siit leiab: – Ligi sada soolaste ja magusate küpsetiste, […]

11.90
Kiirvaade
Lisa korvi

“Kodune kondiitrikunst”

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid. Tutvu Prantsuse kondiitrikunsti tõeliste hõrgutistega: raamatus on rohkem kui 70 klassikalist küpsetist kondiitritoodete ja šokolaadi asjatundjalt Will Torrentilt. Proovi kätt täpsete juhiste abil: võta ette sulgkerged makroonid, soolakaramelli ja šokolaadiga korvikesed, traditsiooniline tarte au citron või värsked võised croissant’id – viimne kui retsept on ehe, hõrk ja vastupandamatu.

14.99
Kiirvaade
Lisa korvi

“Koduveini aabits”

Arvatakse, et koduvein on väga magus, käärib kaua ja tekitab hirmsat peavalu. Tegelikult saab õigete töövõtete ja uuemate vahenditega puhta, klaari ning soovi korral ka täiesti kuiva veini. Käesolev raamat ongi lühike õpetus sellest, mida algajad koduveinitegijad teadma peaksid. Et eelmiste Eesti koduveiniõpikute ilmumisest on möödunud juba aastakümneid, on “Koduveini aabits” uue koduveinikultuuri edendamiseks vajalik […]

17.90
Kiirvaade
Lisa korvi
Koduveinid ees

“Koduveinid”

Käesoleva brošüüri autor püüab anda koduveini valmistamiseks vajalikke algteadmisi, lähtudes viimastel aastatel puuvilja-marjaveinide osas tehtud uurimistest ja tööstuslikus tootmises väljakujunenud tõekspidamistest.

2.99
Kiirvaade
Lisa korvi

“Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud”

Kohupiim ja kodujuust on Eesti kodukokkade kindlad lemmikud! Nii nagu kohupiima ja kodujuustu on „pakitud“ tervisele kasulikke piimavalke, on ka siia raamatusse „pakitud“ 30 uut retsepti, kuidas kohupiima ja kodujuustu uutmoodi kasutada. Pudrud, smuutid, pirukad, salatid, vormiroad, leivakatted, magustoidud – kõigis neis on kasutatud ka kohupiima ja kodujuustu. Kohupiimaga võib teha isegi sepikutainast! Muidugi kõikvõimalikud […]

14.95
Kiirvaade
Lisa korvi
Köögiviljaaed

“Köögiviljaaed”

Valik aastatel 1993-1995 ilmunud artiklitest. Nii maaperede kui ka paljude suvekodude aias kasvatatakse köögivilja. Raamatus antakse nõu köögiviljaaia planeerimise, külvi, hooldamise, koristamise ning talvise ajatamise kohta. Selleski valdkonnas muutub kõik kiiresti, tulevad peale uued liigid ja sordid. Pisut pikemalt on juttu jääsalatist, salatkressist, lehtpeedist, brokkolist, nuikapsast, mustjuurest, apteegitillist, paprikast, suhkrumaisist. Targu talita. Maalehe Raamat.

3.99
Kiirvaade
Lisa korvi
Köök. Kartulitoidud. Ühepajatoidud. Vormiroad

“Köök. Kartulitoidud. Ühepajatoidud. Vormiroad”

Linda Petti (1918-2000) rõhutas sageli, et ta sündis ja kasvas armastatud Eesti Vabariigiga ühel ajal. Tema lapsepõlv möödus Põltsamaa lähistel Nurga külas kolmelapselises perekonnas. Tööd alustas ta Suure-Jaani puhvetis ettekandjana, seejärel töötas Ristil teemaja ning Haapsalus kohvik-restorani juhatajana. Sealt siirdus ta Keila söökla kalkulaatoriks ja edasi pealinna restorani Kaukaasia direktoriks. 1971. aastal lõpetas ta Tallinna […]

14.75
Kiirvaade
Lisa korvi

“Köök. Tee ise, ära osta”

Asjaliku kodundus- ja kokaraamatu on koostanud saksa lihtsa- ja jätkusuutliku elu ideedeportaal smarticular.net. Kollektiivselt loodud nõuandekogumikul ei ole seega ühte autorit. Asjalikus raamatus tutvustatakse omatehtud alternatiive poekaubale – need kõik on tervislikud ning pakuvad kokkuhoiu- ja keskkonnasäästu võimalusi. Ja nt pakendiprügi tekib väga vähe. Valmistoodetes on tihti palju soola, suhkrut, rasva, värv- ja säilitusaineid. Ostmise […]

15.90
Kiirvaade
Lisa korvi

“Korja loodusest söödavaid taimi”

Kas sul on vahel tekkinud isu kivi-imara järele, kas oled närinud kuusekasvusid, krõmpsutanud kukemarju või kõhu soomustindikut täis söönud? Kui sa seda veel teinud ei ole, siis tee seda sel aastal! Kindlasti on taimeliike, mida sa juba tunned. Nüüd on aeg käes, et otsida ja maitsta uusi taimi, oma valikut üha laiendades… Käesolev raamat ärgitab […]

14.90
Kiirvaade
Lisa korvi

“Kotletid ja pallid lihast, kalast, köögi- ja teraviljadest”

Sari: 100 rooga mini Kodused kotletid ja klassikalised lihapallid on kõikide lemmikud! Lapsepõlvemaitsed ema või vanaema roogadest on küll alati keelel, kuid tänapäeval on pallide-kotlettide valmistamiseks hoopis rohkem võimalusi. Liha, kala, kana, köögi- ja teraviljad annavad nii igaüks omaette kui ka kombineerides maitsvaid ja põnevaid tulemusi. Omnivoor teeb rõõmuga läbi kõik raamatu 30 retsepti, aga […]

11.90
Kiirvaade
Lisa korvi

“Külmad suvesupid. Soolased ja magusad”

Lühike põhjamaa suvi toob elu õue ja kui vähegi võimalik, püütakse toitki sealsamas valmis saada. Suppide tegemisel tuleb appi põnev ja käepärane kogumik maitsvate, tervislike ja lihtsalt valmivate külmade suppide retseptidega. Kokku on raamatus 30 eriilmelist soolast ja magusat külmsuppi. Soolased sobivad näiteks hästi grillipeo eelroaks, magusad on aga head jahutajad ning lihtsad pakkuda kergeks […]

15.50
Kiirvaade
Lisa korvi

“Laineahjuroad”

125 hõrku retsepti koos eksklusiivsete fotodega Hans Joachim Döbbelinilt Kui viimastel aastatel mingi revolutsiooniline uuendus keetmise vallas toimunud on, siis on see kindlasti mikrolainete kasutuselevõtt. Elektromagentilised lained läbivad ettekujuteldamatult kõrge frekventsiga (sagedusega) umbes 2,5 miljardit võnget sekundis toite ja jooke ning ergutavad väiksemadki osakesi, molekule, kaasa võnkuma. Nad hõõrduvad ja nii soojendavad nad üksteist üles. […]

5.99
Kiirvaade
Lisa korvi
Lauakatmised ja peod

“Lauakatmised ja peod”

Ideid lauakatmiseks ja eriteemaliste pidude korraldamiseks. Peo korraldamiseks leiab alati põhjuse. Vahel on tore näha erilist hoolt ja vaeva meeldejääva peo korraldamiseks. Käesolevas raamatus on kirjeldatud kuut erineval teemal kaetud õhtusöögilauda: idamaist, aasiapärast, mereteemalist jt. Kuid raamatust leiab lisaks inspiratsioonile veel muudki. Erinevate lauakatmiste juures on kirjeldatud tervet rida detaile: muuhulgas näiteks lillekompositsioone, salvrätte ja […]

4.45
Kiirvaade
Lisa korvi
Leib terast toiduni

“Leib terast toiduni”

Eesti vanasõna ütleb: “Töö kardab leiba söönud mehi!” Rukkileib on olnud kogu eelmise aastatuhande osa meie kultuurist ja identiteedist ning pikka aega ka peamine toiduaine. Tänapäevalgi peetakse liha ikka leivakõrvaseks, mitte vastupidi. Leivaga tasub tutvuda põhjalikult ja päris algusest, viljaterast alates. Lisaks muule huvitavale leiab sellest raamatust lihtsa selgituse väitele, miks leivasöömine ei tee paksuks, […]

4.99
Kiirvaade
Lisa korvi

“Leivatoidud”

Kas oled leiba kasutanud vaid võileibade tegemiseks? Kuivanud või seisma jäänud leiva ära visanud? Siit raamatust leiad 30 ideed leiva kasutamiseks maitsvate ja põnevate roogade valmistamiseks. Suupisted, salatid, võileivatordid, isegi pitsa ja pikkpoisi saab leivast ja leivaga valmistada. Samahästi sobib leib magusatesse roogadesse – kookidesse ja magustoitudesse. Nii saavad vanad head ja tuntud maiused leivaga […]

13.90
Kiirvaade
Lisa korvi

“Limonaadid, suvejoogid & sorbetid”

Raamatust leiate: ideid puuviljaste ja värskete limonaadide, boolide, sorbettide ja granitade valmistamiseks; retsepte alates klassikalisest sidrunilimonaadist ja maasika-granitast kuni granaatõunasorbeti ning matcha-kurgiboolini; õpetusi, mis muudavad jookide ja sorbettide valmistamise lihtsaks.

14.10
Kiirvaade
Lisa korvi

“Linda Petti köök. Lihatoidud”

Linda Petti (1918-2000) rõhutas sageli, et ta sündis ja kasvas armastatud Eesti Vabariigiga ühel ajal. Tema lapsepõlv möödus Põltsamaa lähistel Nurga külas kolmelapselises perekonnas. Tööd alustas ta Suure-Jaani puhvetis ettekandjana, seejärel töötas Ristil teemaja ning Haapsalus kohvik-restorani juhatajana. Sealt siirdus ta Keila söökla kalkulaatoriks ja edasi pealinna restorani Kaukaasia direktoriks. 1971. aastal lõpetas ta Tallinna […]

14.75
Kiirvaade
Lisa korvi